Judith Maas

Bewegen, dat ben ik! Mijn drijfveer om als coach te werken is om mensen in beweging te brengen. Of het nu gaat om grote of kleine stappen, ze zijn allemaal even waardevol! De kern van jouw coachvraag haal ik naar boven met mijn inlevingsvermogen en intuïtie. Mijn praktische instelling helpt jou om concrete acties te formuleren. Zo maak jij zelf de stappen in jouw eigen ontwikkeling.

Ben je geraakt door kanker en merk je dat je de aansluiting met je werk lastig vindt? Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om tijdens je ziekteproces een juiste balans te vinden tussen herstellen en werken. En hoe een goede communicatie tussen jou en je werkgever bijdraagt aan jouw proces. Wil je hier eens over van gedachten wisselen? Neem gerust contact met mij op. Ook als je leidinggevende bent en  het onderwerp kanker een ‘beladen’ gespreksonderwerp vindt, help ik graag om het gesprek tussen jou en je medewerker op gang te brengen.

Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en human resources. Door het volgen van workshops en trainingen blijft ook mijn ontwikkeling in beweging. Wil je meer over mij weten? Kijk dan eens op mijn  profiel.