Judith Maas

Bewegen, dat ben ik! Stap voor stap de dingen aanpakken. Grote dingen klein maken. Dat is waar ik voor sta en wat bij mij past. Mijn drijfveer om als coach te werken is om mensen in beweging te brengen. Met grote of kleine stappen. De kern van jouw coachvraag haal ik naar boven met mijn inlevingsvermogen en intuïtie. Mijn praktische instelling helpt jou om concrete acties te formuleren.

En ik ben op een missie, of eigenlijk twee missies:

  1. Zorgen voor bewustwording hoe belangrijk (en leuk!) werken aan je inzetbaarheid op het werk is én
  2. Een bijdrage leveren dat kanker een normaal gespreksonderwerp is op de werkvloer

Nu wil je vast weten waar ik jou mee kan helpen:

Een cv of sollicitatiebrief waar je ‘ú’ tegen zegt. Of je volgende carrierestap helder krijgen
Met vragen die je hebt over het maken van je cv, sollicitatiebrief of de voorbereiding van het sollicitatiegesprek. Of als je van baan wil veranderen maar je weet niet precies wat je dan wilt gaan doen.

We maken van kanker een normaal gespreksonderwerp
Ik help je ook met het voeren van het gesprek over kanker op de werkvloer. Uit eigen ervaring weet ik dat kanker een beladen gespreksonderwerp is. Hoe zorg je ervoor dat een goede communicatie tussen jou en je werkgever bijdraagt aan jouw proces?

Continue aan de slag met je inzetbaarheid
Als laatste ben ik er een groot voorstander van om continue te werken aan je inzetbaarheid, jezelf te ontwikkelen. Maar hoe doe je dat nou op een efficiënte manier? En waar werk je dan aan? En als je kanker hebt gehad, hoe ga je dan met dit continue werken aan inzetbaarheid om? Al deze vragen beantwoord ik samen met jou.

Heb je een vraag aan mij? Stuur me dan via het contactformulier een bericht.