Om te inspireren

Op deze pagina vind je veel inspiratie over kanker op de werkvloer, je inzetbaarheid en loopbaan. Laat je inspireren door mijn blogs, interessante boeken, artikelen, filmpjes en muziek!

 • Mijn favoriete notebooks
  Mijn favoriete notebooks
  Mijn hele proces rondom kanker heb ik opgeschreven. Vlak na de diagnose kocht ik een notebook. En in dit notebook noteerde ik bijvoorbeeld alle vragen die ik had aan de artsen met alle antwoorden. Als ik dan na de afspraak thuis was, kon ik alles...
  Lees verder
 • Blogs Kanker op de werkvloer
  Blogs Kanker op de werkvloer
  Op inspiratieplatform GZNDenzo schrijf ik maandelijks een blog over kanker op de werkvloer. Langs de verschillende fases van de ziekte beschrijf ik, vanuit mijn eigen ervaring, de do’s & don’ts als het gaat om werk en kanker. Dit doe ik vanuit het perspectief van de...
  Lees verder