Om te inspireren

Op deze pagina vind je veel inspiratie over kanker op de werkvloer, je inzetbaarheid en loopbaan. Laat je inspireren door mijn blogs, podcast, interessante boeken, artikelen, filmpjes en muziek!

 • Podcast 'Sta stil en zet een stap vooruit'
  Podcast ‘Sta stil en zet een stap vooruit’
  Op de website ‘Werk aan Werk uit’ vind je mijn podcast over hoe ik door kanker tot stilstand werd gedwongen. Wat deze periode mij heeft opgeleverd, hoe ik naar mijn werk kijk en hoe ik mijn missie vond. Klik hier om de podcast te luisteren....
  Lees verder
 • Blogs Kanker op de werkvloer
  Blogs Kanker op de werkvloer
  Op inspiratieplatform GZNDenzo schrijf ik maandelijks een blog over kanker op de werkvloer. Langs de verschillende fases van de ziekte beschrijf ik, vanuit mijn eigen ervaring, de do’s & don’ts als het gaat om werk en kanker. Dit doe ik vanuit het perspectief van de...
  Lees verder