Blogs Kanker op de werkvloer

Op inspiratieplatform GZNDenzo schrijf ik maandelijks een blog over kanker op de werkvloer. Langs de verschillende fases van de ziekte beschrijf ik, vanuit mijn eigen ervaring, de do’s & don’ts als het gaat om werk en kanker. Dit doe ik vanuit het perspectief van de medewerker die geraakt is door kanker en de leidinggevende. Met als doel om kanker een normaal gespreksonderwerp op de werkvloer te laten zijn. Hieronder staan de links naar mijn blogs:

De belangrijkste tips over kanker op de werkvloer op een rijtje

De juiste toon, tijd en oprechte interesse…

Het is net een weegschaal, het kan alle kanten op…….

Hoe ga je op de werkvloer om met late effecten na kanker?

100% aanwezig op het werk na kanker…..nu is het klaar!

Kanker in het team….help…..hoe pak ik dat aan?

Werken én herstellen van kanker…..het zijn net twee rijdende treinen

Kanker op de werkvloer….kan ik me hier op voorbereiden?

Terug naar kantoor na lange afwezigheid, tips!

Bestraling of bedrijfsarts? Naar welke afspraak ga ik?

Hoe groot is mijn tumor eigenlijk?

Ik ben niet de kanker, ik ben mezelf